Urologi

Inom diagnosområdet urologi utreder och behandlar vi sjukdomstillstånd i urinvägarna på både män och kvinnor. Detta innebär att vi tar hand om patienter med besvär från njurarna, urinledarna, urinblåsan, prostata, urinröret, penis, testiklar och pung.

Utöver allmän urologi kan vi erbjuda specialistkompetens inom samtliga urologiska cancerformer och besvär i manligt könsorgan.

 

GHP Gastro Center, Skåne

GHP Gastro Center Skåne utreder och behandlar sjukdomar och problem i mag- tarmkanalen, njurar, blåsa, urinvägar och manligt könsorgan. Kliniken erbjuder vård med mycker erfarna och omsorgsfullt utvalda specialister.

Gå till hemsida »

GHP Urologcentrum, Stockholm

GHP Urologcentrum Stockholm är en specialistmottagning inom urologi i Liljeholmen, Stockholm. Där gör vi utredningar och behandlingar inom allt som rör de nedre urinvägarna, både hos kvinnor och män. På GHP Urologcentrum Stockholm sätter vi våra patienter i centrum och värnar om att ge högkvalitativ sjukvård.

Gå till hemsida »

GHP Urologcentrum, Odenplan

GHP Urologcentrum Odenplan är en urologisk specialistmottagning i Stockholm City. Våra urologer har bred kompetens och dokumenterad erfarenhet

Gå till hemsida »