Ryggkirurgi/Ryggvård

Inom diagnosområdet rygg bedriver vi verksamhet inom ryggkirurgi och rehabilitering. Det innebär att vi behandlar ryggproblem från nacken ner till svanskotan.

Rygg- och nacksjukdomar är några av de vanligaste tillstånden som på grund av smärta begränsar oss i vårt vardagliga liv. I takt med att vi ställer allt högre krav på funktion och livskvalitet, även i högre åldrar, ökar behovet av en välfungerande kropp.

Under senare år har kliniska studier, baserat på modern forskning och utveckling, visat att det finns metoder, både kirurgiska och icke kirurgiska, som kan lindra och även bota flera av dessa sjukdomar. Därmed ökar även behovet av ett tidigt professionellt omhändertagande inriktat mot att ställa rätt diagnos starta rätt behandling.

Vid GHP:s kliniker läggs stor vikt läggs vid att erbjuda en helhetssyn på det problem som patienten har och upplever. Det innebär att hos oss arbetar både ryggkirurger, allmänläkare, smärtläkare, sjukgymnaster och psykologer.

 

GHP Stockholm Spine Center,

GHP Stockholm Spine Center är Sveriges största ryggklinik och är ledande på kirurgisk behandling av ryggåkommor. Kliniken har även bland annat sjukgymnastik och smärtrehabilitering och ligger i frontlinjen gällande forskning och införande av nya behandlingsmetoder.

Gå till hemsida »

GHP Spine Center, Göteborg

GHP Spine Center Göteborg är en högspecialiserad enhet som erbjuder ett professionellt och individuellt omhändertagande av patienter med besvär orsakade av sjukdomar i hals-, bröst eller ländryggen. GHP Spine Center Göteborg har dessutom egen sjukgymnastik för en komplett vårdkedja.

Gå till hemsida »

GHP Spine Center, Skåne

GHP Spine Center Skåne grundades hösten 2015 och drivs i nära samarbete med Spine Center Göteborg. GHP Spine Center Skånes specialistutbildade ryggkirurger har mångårig erfarenhet av att bedöma och behandla patienter med sjukdomar och besvär i hals-, bröst eller ländryggen.

Gå till hemsida »

GHP Gildhöj Privathospital, Köpenhamn

GHP Gildhöj Privathospital Köpenhamn är erkänd i sportens värld och Team Danmark har valt att samarbeta med vår klinik. Här erbjuds behandling av idrottsskador, ryggkirurgi, reumatologi, MR-skanning, ultraljudsundersökning samt digital röntgen.

Gå till hemsida »