Modern specialistvård med kvalitet och omtanke på utvalda kliniker

Patientberättelser Nyheter Kvalitet genom specialisering Om GHP

Helhetsperspektivet påskyndade läkningen

Det började med ett ryggskott för fjorton år sedan. Trots flera års behandling hos kiropraktor ökade besvären. För Bosse Mårtensson blev smärtorna till slut outhärdliga. Vändningen kom 2007 då han opererades på Stockholm Spine Center. I dag är han tillbaka på jobbet som brandman. Så gott som smärtfri.

Läs om Bosses väg tillbaka

Jag har bara bara varit sjukskriven två veckor

Efter axeloperation och rehabiliteringsträning på Ortopædisk Privathospital Aarhus (OPA) är Peter Holm Nielsen nu tillbaka på cykeln och i löparskorna.

Läs mer om Peter

Eva Kosek utsetts till professor

Eva Kosek som är verksam på GHP Stockholm Spine Center har utsetts till professor i klinisk smärtforskning på Karolinska Institutet.

Skandia och GHP samarbetar för effektiv vård

Skandia och GHP har ingått ett exklusivt samarbete gällande vården av rygg-, axel- och höftpatienter i Stockholm.

GHP:s fokus på kvalitet genom specialisering får stöd i statlig utredning

Det pågår en statlig utredning om högspecialiserad vård som bland annat tittar på sambandet mellan volym och kvalitet.

Sveriges Olympiska Kommitté och GHP inleder samarbete

Sveriges Olympiska Kommitté (SOK) och GHP har inlett ett samarbete där idrottare i SOK:s program Topp och Talang får tillgång till medicinsk vård på GHP:s kliniker.

 

swimmer

Kvalitet genom specialisering

Alla GHP:s kliniker fokuserar på problem hos en enskild patientgrupp såsom till exempel skador i rörelseorganen, mag- och tarmåkommor eller ryggproblem. Det innebär att alla som arbetar i verksamheterna är experter på just de problem som deras patientgrupp har. Detta kallar vi för ”Kvalitet genom specialisering”. Detta sätt att arbeta gör att varje klinik har en väldigt stor erfarenhet inom respektive specialitet vilket i sin tur medför en stor yrkesskicklighet, ett bra kollegialt utbyte, hög patientsäkerhet och subspecialisering.

Läs mer

Om GHP

GHP är en svensk sjukvårdskoncern som driver specialistkliniker i framför allt Norden. Varje klinik specialiserar sig på en enskild patientgrupp så att du som patient kan känna dig trygg med att få den bästa möjliga vården och ett professionellt omhändertagande. Hos oss blir ledande läkare delägare i sina respektive verksamheter.

Läs mer